Dansschool Dançar

Wij zijn vastberaden om van de dansschool een thuis te maken waar de passie tot dans perfect als thuis komen aanvoelt.

Heb je vragen?

Contacteer ons gerust!

Dans in één van de grootste dansscholen van Vlaanderen met een ongezien uniek aanbod & professioneel beleid!

Kom vrijblijvend langs, informeer en oordeel zelf!

Wist je trouwens dat de formatie juniors disco ‘Confidence’ én de formatie adults disco ‘Impressive’ beiden Vlaams én Belgisch kampioen zijn?

Dansschool Dançar

Sfeerbeelden

by

Ricardo Oliveira Ferreira

Ricardo werd bekend omwille van zijn deelname aan So You Think You Can Dance! Als top 16 finalist van dit VTM-programma met meer dan 3 200 deelnemers mocht hij schitteren tijdens de liveshows. Al was dat zijn tweede TV productie na Junior Eurosong 2009 heeft dit hem ongetwijfeld sterk in de kijker geplaatst.

Je kon hem ook reeds zien in videoclips van onder andere K3, het TV programma K3 zoekt K3 en op televisie bij allerlei Artiesten.

Zie hier ook enkele sfeerbeelden van zijn deelname aan So You Think You Can Dance

Palmares als uitvoerend danser

Traject 

2007:     Competitiedanser
2008:     WK Duitsland: Wereldkampioen Disco
2009:     Junior Eurosong – Uitvoerend danser – VRT
2011:      Professioneel danser in binnen- en buitenland
2011:      EK Denemarken: Vice Europees Kampioen Disco
2013:     So You Think You Can Dance – België/Nederland – VTM
2014:     Professioneel en zelfstandig danser, docent, choreograaf + TV producties
2016:     K3 zoekt K3 – VTM
2017:     Start Entertainment Agency -Dançar Productions
2017:     Start Dansschool – Dansschool Dançar
2020:    Start danskledingzaak – Creativo

Externe titels

Verkozen tot beste danser van België in 2012 & 2013 (Dames & Heren.)
Sportman van het jaar, Izegem 2013
Krak van Izegem in 2013
Top 16 danser in So You Think You Can Dance 2013 op ruim 3 200 deelnemers

Wedstrijd/competitie

Zesvoudig Vlaams Kampioen Disco solo
Zesvoudig Belgisch Kampioen Disco solo

Zesvoudig Vlaams Kampioen Disco formatie
Vijfvoudig Belgisch Kampioen Disco formatie

Vice Europees Kampioen in Denemarken
Wereldkampioen 2008 in Duitsland

Werk als uitvoerend danser

Danser in Junior Eurosong 2009
Danser in verschillende ballet/neo-klassieke gezelschappen
Danser bij ‘De Foute Q-Party’ van Q-Music in 2014, 2015 & 2016
Danser in tal van clubs/events
Danser in choreografieën van bekende nationale en internationale choreografen

Achtergronddansers bij:
Ment TV, Stromae, Regi & Natalia, K3, 2 Fabiola, Clouseau, Belle Perez, Laura Lynn, 2Empress, Las Ketchup, Gunther Neefs, Kurt Rogiers & Sven Ornelis, Wim Soutaert & The Soul Brothers, Herbert Verhaeghe, Johnny Logan, Axel Hirsoux, Pat Krimson, Ivan Vermeer, Gene Thomas, Marijn D. Valck, Garry Hagger, Kristof, Confetti’s, Sam Gooris, Rob De Nijs, DJ Paul Elstak, Five, K-otic, Party Animals, Gerard Joling, Def Dames Dope 2016, Lost Frequencies, Alvaro Soler, …

Choreograaf
Choreograaf Pulo!Bar, HuskyBar, Domein D’Yore, Club 54, Carré, Diedjies, …
Choreograaf Schlagerfestival 2015
Choreograaf Herbert Verhaeghe
Choreograaf Nacht van de punch 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Choreograaf Iedereen danst 2016
Choreograaf en danser bij o.a. Studio 100, Q Music, Ketnet, Eén, VTM, …
Choreograaf van diverse dansopdrachten + verschillende dansscholen in België